Martina Florians – BoerenDenkers

“We worden uitgedaagd door de vraagstukken waar we, als maatschappij, voor staan. Deze uitdagingen vragen om nieuwe visies, inzichten en oplossingen. Ik raak er steeds meer van overtuigd dat juist kunstenaars een perfecte leerschool hebben gehad om deze uitdagingen aan te gaan. We zijn nieuwsgierig en leergierig, hebben een groot adaptief vermogen, zijn niet bang te falen en kunnen omgaan met onzekerheid. Ik zet deze kwaliteiten graag in om mijn bijdrage te kunnen leveren in de grote transities waar we voor staan.”

“We are challenged by the issues we face as a society. These challenges require new visions, insights and solutions. I am becoming more and more convinced that artists in particular have the perfect learning experiences to meet these challenges. We are curious and eager to learn, have a great adaptive capacity, we are not afraid of failure and can deal with uncertainty. I like to use these qualities to contribute to the major transitions we are facing.”

Link: https://www.boerendenkers.nl